Solliden Camping – en äkta skärgårdsupplevelse

Välkommen till Solliden Camping i den vackra åboländska skärgårdsstaden Pargas, som ligger endast 25 km söder om Åbo. Här är det nära till naturen och havet tillika som all service ligger inom räckhåll. Till centrum är det endast 1,5 km, dit kan du promenera, ta cykeln eller kanske åka båt. På campingen finns en barnvänlig badstrand med brygga. Här kan du njuta av naturens lugn och frihet i äkta skärgårdsmiljö, göra naturutflykter, promenera i skog och på berg, cykla, beundra havet, meta och på samma gång känna havets dofter!
Tips! Sommartid kan du ta dig runt i skärgården via den populära Ringvägen, här kan du se en film om den: The Archipelago Trail. Här får du Turistinfo om skärgården och mer om Ringvägen.

Övernattning

På campingområdet finns plats för husbilar, -vagnar och tält. Elstolpar.
Vi kan även erbjuda dig övernattning med sjöutsikt i någon av våra 17 mysiga stugor.
Här en karta över området.

Tjänster på området

På campingområdet finns wc-, dusch- samt matlagningsmöjligheter till alla våra gäster. Här finns även två grillplatser samt lekplats för barnen. Fri tillgång till dessa, det ingår i campingavgiften.

Rekreationsmöjligheter

Lugn och ro, ingen stress och tid för varandra och familjen. Kom hit och ladda dina batterier. Ta en promenad på de vackra skogsstigarna och njut av utsikten från de fina bergen. Bada äkta finsk bastu eller spendera en dag på vår sandstrand.

Hos oss kan du hyra:
– cykel 15€/hela dagen, 7,50€/halv dag
– roddbåt 5€/h, 30€/dag
– kajak 20€/första timmen, 10€/följande timmer

Vi säljer även PIFs orienteringskartor förr området vid Solliden Camping Norrby och Tennby, á 5€.
GeoCacha i Pargas!
I skärgårdsstadens centrum finns det möjligheter till golf, tennis, beachvolley, bowling, frisbeegolf och naturstigar bara för att nämna några.
Mer info!

Bastu

Nära sjön finns områdets eluppvärmda strandbastu varifrån man lätt kan ta sig ett dopp i sjön om man så önskar. Strandbastun renoverad till säsongen 2016! Mer info här.

Café/reception öppen dagligen under säsong 

Här finns gratis internet. Vi ses!

Tack för en fantastisk sommar 2017! Nu ska vi vila lite och samla krafter. Bokningar och förfrågningar inför nästa säsong är i full gång, hör av dig elektroniskt. Vi ses nästa vår igen!