Kestävää matkailua ja ympäristöajattelua

Me haluamme edistää kestävää yhteiskuntaa, missä työntekijämme, vieraamme, kumppanimme ja paikalliset voivat hyvin. Pyrimme tekemään työmme ympäristöä ajatellen, ja tavoitteenamme on ajatella ja tehdä kaikki työmme kestävästi, ja täten pienentää ekologista jalanjälkeämme. Kesäkaudeksi 2018 Solliden Campingille myönnettiin Green Key-ympäristömerkki meidän kestävästä toiminnastamme.

Esimerkkejä kestävästä toiminnastamme:

  • Pienennämme energiankulutusta käyttämällä matalaenergia-valaisimia ja LED-valoja
  • Seuraamme jatkuvasti veden ja sähkön kulutusta ja arvioimme toimia, joita teemme tarpeen mukaan parantaaksemme toimintaamme.
  • Käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusmenetelmiä, Enjoa, ympäristövaikutusten vähentämiseksi.
  • Priorisoimme ympäristömerkittyjä tuotteita ostoksissamme, ja BistroKahvilassamme käytämme ensisijaisesti ekologisia och lähituotettuja elintarvikkeita tarjotaksemme vieraillemme korkealaatuisia ja paikallisia raaka-aineita.
  • Haluamme myös auttaa vieraita saamaan kestävän oleskelun Paraisilla ja saaristossamme. Vastaanotossa tarjoamme mielellään vinkkejä retkeily- ja pyöräilyreiteistä ja muista luonto-aktiviteeteistä. Vuokraamme myös polkupyöriä, soutuveneitä ja kajakkeja.

Henkilökunta tekee toiminnassamme yhteistyötä vähentääkseen energiankulutusta ja veden kulutusta, sekä estääkseen turhan jätteen syntyä. Sitoutuneella henkilökunnalla joka viihtyy ja voi hyvin saavutamme tavoitteemme. Säännöllisen arvioinnin avulla pyrimme jatkuvaan parantumiseen jotta voisimme parhaalla mahdollisella tavalla ottaa ympäristö huomioon.

Vieraidemme viihtyvyys on aina ensisijalla, ja toivomme että vieraamme arvostavat mahdollisuutta osallistua ympäristötyöhömme. Haluamme vaikuttaa myönteisesti yhteiskuntaan ottamalla sosiaalisen vastuun yhteistöiden kautta eri toimijoiden kanssa.

– olemme vaihtaneet kaikki lamput säästö- tai LED lampuiksi
– kaikki suihkut ja hanat ovat säädetty veden säästämiseksi

Vieritä ylös