Varausehdot

Peruutusehdot:

– yksi mökki ja varauksen kesto 1-2 vrk, peruutus tehtävä viimeistään 48 h ennen varauksen alkua
– useampi mökki varattuna tai yksi mökkivaraus jonka kesto vähintään 3 vrk, peruutus tehtävä viimeistään viikkoa ennen varauksen alkua
Mikäli ehtoja ei seurata voimme veloittaa yhden vuorokauden hinta.

Mökkiehdot

Mökkiin voi kirjautua klo 15 alkaen, mökin luovutus klo 12 mennessä.

Mökit ovat savuttomia.

Mökkihintaan ei sisälly liinavaatteita eikä pyyheliinoja, mutta edellytämme lakanoiden käyttöä, tai makuupussia ja tyynyliinaa. Omat lakanat mukaan, tai vuokraa meiltä ennakkoon:
– Lakana-/pyyhesetti: 10€/hlö
– Lakanasetti: 7€/hlö

Mökin ja tontin normaali valvominen ja siivoaminen kuuluu asiakkaalle. 
Mökin edellytetään asiakkaan lähtiessä olevan normaalin asumisen jäljiltä: huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat lajiteltuna ja vietynä, astiat tiskattuna ja mahdolliset eritteet yms. poistettuna.
Alueella jätteiden lajittelupiste (lasi, metalli, pahvi, polttojäte). Toivomme että kaikki asiakkaamme lajittelevat jätteensä ja vievät pisteelle.

Avotulen teko mökkitontilla tai alueella on kielletty.

Mökin suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin mökin vuoteiden määrä.
Henkilömäärä on ilmoitettava varausta tehtäessä. Ylimääräiset henkilöt mökissä ovat asiakkaan omalla vastuulla ja näiden tulee poistua mökistä klo 21 mennessä.

Joka kylässä yksi lemmikkimökki ; mökit nro 1, 6, 10 ja 16. Lemmikkieläinten tuonnista mökkiin on ilmoitettava etukäteen. Lemmikit pidettävä lattialla. Ilmoita meille jos jotain on mennyt rikki tai jotain muuta on tapahunut. Lemmikin jätteet poimittava pois.