Varaukset

Mökkivaraukset

Mökit varataan Booking.com -varausjärjestelmästä. Siellä näkyy myös ajankohtainen varaustilanne reaaliajassa.
Ryhmävarauksia (eli useita öitä ja/tai useita mökkejä) tai viikkovarauksia voi tehdä myös alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Muuten varausjärjestelmänä toimii booking.com
Klikkaa Booking.com-logoa, niin sinut ohjataan varaussivuillemme.

Ennakkovarauksia voi tehdä vain mökkeihin.

Leirintäaluepaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä klo 15-alkaen.

Leirintäalueelle (autot, teltat, riippumatot jne) ei oteta varauksia.
Poikkeuksena suuremmat ryhmät, jotka vaativat erityisjärjestelyitä ja useampia vierekkäisiä paikkoja.
Leirintäalueen paikat jaetaan siis saapumisjärjestyksessä klo 15-alkaen. Täten emme myöskään tiedä paikkatilannetta leirintäalueella etukäteen ja asiaa on varmuudella vaikea arvioida.
Toivottavasti ette turhaan tiedustele asiaa, koska tähän meillä ei ole myöskään mitään sen kummempaa vastausta antaa. ”Luultavasti, mutta sen tiedämme vasta iltapäivän edetessä ja kuinka monta tulijaa on.

Paikkoja löytyy kuitenkin reilusti, eli suurella todennäköisyydellä löytyy leiriytyjille paikkoja myös heinäkuun kuumimpaan aikaan – varsinkin jos saavutte paikalle hyvissä ajoin iltapäivällä kun sisäänkirjautuminen (Check-In) alkaa klo 15.

Emme ota vastaan vieraita alueelle sisäänkirjautumisen päätyttyä klo 20 vieraidemme viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Alueella hiljaisuus

Huomioittehan myös, että alueella oleskelu on sallittua vasta sitten, kun sisäänkirjautuminen (check-in) on suoritettu ohjeiden mukaisesti.

Ryhmä- ja viikkovaraukset (sekä juhannus)

Jos teillä on erikoistarpeita suuremmalle ryhmälle tai haluatte varata mökin pidemmäksi aikaa tai juhannukseksi, niin voitte lähettää meille varaustiedustelulomakkeen mökkimajoitukseen myös tätä kautta. Lyhyet vierailut menevät booking.com -varausjärjestelmän kautta.

Miksi en voi varata puhelimitse tai yksittäistä lyhyempää vierailua sähköpostitse tai tällä lomakkeella? Lyhyt vastaus: turvallisuus ja aika. Jos varauksia tulee monesta eri kanavasta tuplabuukkaukset ja virheet ovat arkipäivää. Tämän vuoksi emme ota vastaan varauksia muulla tavalla.

Varauslomake on tarkoitettu ainoastaan:

  • Ryhmille, jotka tarvitsevat useamman mökin tai/ja paikkoja leirintäalueella.
  • Mökkivarauksiin, jotka ovat pitempikestoisia (minimi 1 viikko) tai erikoistilaisuudet (esim. Juhannus, Saaristoralli, Muinaistulien Yö…)

Muussa tapauksessa toivomme, että käytätte booking.com -varausjärjestelmää.

Varaustiedustelu

  • PP dot KK dot VVVV
  • PP dot KK dot VVVV
  • Anna numero väliltä 0 - 99.
  • Anna numero väliltä 0 - 99.

Scroll to Top