Rantasauna

Alueelta löytyy sähkölämmitteinen rantasauna, josta pääsee pulahtamaan mereen. Tilaussaunassa kaksi puku-/pesuhuonetta sekä yhteinen löylyhuone; lauteille mahtuu samaan aikaan istumaan n. 6-10 hlöä.

Koko saunan vuokraaminen:
Leirintäalueen asukkaille: 50€/ 50 min
Ulkopuolisille: 70€/ 50 min (vain touko- ja syyskuussa)

Perhesauna – yksi puku- ja pesuhuone (1-4 hlöä), lisählö 6€:
Leirintäalueen asukkaille: 25€/ 50 min 
Ulkopuolisille: 35€/ 50 min

Saunavuorot alkavat aina tasatunnein. Saunan saa varata alueen vastaanotosta.

Koe

Luonnossa liikkuminen on ihanaa ja rauhallista. Meiltä voit vuokrata:

Soutuveneen: 8€/h, koko päiväksi 30€, pelastusliivit kuuluvat hintaan.
Vinkki 1! Pakkaa mukaasi piknink-kori ja lähde veneretkelle lähellä olevaan Norrbyholmenin saareen, kuvia.
Vinkki 2! Voit veneellä soutaa kirkkosuntin läpi keskustaan tai vaikkapa kauppaan.

Polkupyörän: Upeita pieniä pyöräilyreittejä. Aina ei ole niin helppoa tuoda oma pyörä mukanaan. Polkupyörän vuokraaminen päiväksi tai useammaksi on usein hyvä, helppo ja vaivaton vaihtoehto omalle pyörälle. Vuokrauspisteitä löytyy Paraisten keskustasta aina Iniöön saakka.

Tästä linkki paikallisiin karttoihin. Luontopolut ja vaellusreitit

“Pyöräile läpi rauhaisan saaristomaiseman, nauti raikkaasta merituulesta ja silloilta avautuvista upeista näköaloista sekä lyhyestä lossimatkasta. Koe saaristo yhden päivän pyöräretkellä Paraisten keskustasta. Reitin varrella on useita uimarantoja ja upeita merinäköaloja. Upea 52 kilometrin pyöräretki Paraisten keskustasta.” Lue lisää

Kajaakki (ulkopuolinen toimittaja), täältä löytyy upeita rauhallisia reittejä.

Elämyksiä ja kokemuksia

Tule nauttimaan hiljaisuudesta ja luonnosta, tule rentoutumaan ja lataamaan akkujasi. Täällä sinulla on aikaa itsellesi ja perheellesi. Voit tehdä kävelyretkiä kauniissa metsässä tai korkeilla kallioilla, tehdä luontoretkiä, kuunnella lintujen laulua, onkia tai nauttia mahtavista merimaisemista. Voit saunoa tai nauttia rentouttavasta päivästä hiekkarannalla, myöskin lapset tykkäävät.

Järjestämme kesän aikana mm Pop-up BeachJoogaa ja Äänimaljarentoutusta. 
Torstai-iltaisin saat nauttia hyvästä musiikista terassillamme.

“Vaella maailman kauneimmassa saaristossa saarelta toiselle. Matkasi alkaa Suomen Turusta Turun Tuomiokirkosta ja kulkee Ahvenanmaan saariston kautta Ruotsiin, jossa reitti yhtyy Pyhän Olavin reittiin. Reitti päättyy Atlantin valtameren rantaan Norjan Trondheimiin. Pyhän Olavin merireitti avataan virallisesti 24. toukokuuta 2019.” Lisätietoa Pyhän Olavin merireitistä.

Tässä tietopaketti josta on hyötyä kun suunnittelet saariston vaellusta tai pyöräreittiä.

Valmis suunnistusreitti löytyy leirintäalueen yhteydessä, osta meiltä paikallisen seuran suunnistuskarttoja á 5€.
Toinen suosittu suunnistusalue sijaitsee n 3km matkan päässä Tennbyyssä, sieltä kuntoilija löytää myöskin kivan pururadan.

Saaristokaupungin keskustassa on useita eri harrastusmahdollisuuksia: Adventure golf (seikkailugolf),  Archipelagia golf (18 reikää), tennis, beachvolley, frisbeegolf, Paraisten keilahalli, Islannin hevostalli vain muutamia mainitaksemme.
Voit myös tutustua Tammiluodon viinitilaan, Bornemannin mehustamoon, Stentorpin lammastilaan, Airistoon, Sattmarkin kahvitupaaan, Paraisten porttiin, Paraisten vierasvenesatamaan. Tässä vaan muutama mainitaksemme. 

Art Bank on uniikki ja kuuluisa taidegalleria Paraisilla.
Shoppailua saaristossa. Ravintolat ja kahvilat saaristossa.