• "Stay a While - Stay Forever"

Solliden Camping – en äkta skärgårdsupplevelse

Välkommen till Solliden Camping i den vackra skärgårdsstaden Pargas, endast 25 km söder om Åbo, 45 min till Nådendal och 2 h till Helsingfors. Vi ligger alldeles bredvid den populära Skärgårdens Ringväg. Här är det nära till naturen och havet tillika som all service ligger inom räckhåll. 1-1,5 km till närmaste matbutiker, till centrum med alla härliga småbutiker 1,5 km, dit kan du promenera, ta cykeln eller kanske åka båt. Vid campingen finns stadens allmänna badstrand.

Camping

Vi erbjuder naturliga platser för tält, husvagnar och husbilar. El-platser. Platser kan ej bokas på förhand.

Stugor

Vi erbjuder enkel och förmånlig övernattning i lugn och trivsam miljö. Charmen med att campa är ofta att bo enklare än hemma.

Aktiviteter

Lugn och ro, ingen stress och tid för varandra och familjen. Kom hit och ladda dina batterier. Upplev närmiljön och skärgården.

SommarCafe

I sommarcaféet kan du njuta av färska bakverk, kaffe,
glass och olika svalkande drycker.

Naturen är nära

Här råder det lugn och ro, ingen stress, gott om tid för varandra och familjen. Fart och fläng hittar du inne i stadens centrum eller någon annanstans, inte här. Kom hit och ladda dina batterier. Ta en promenad på de vackra skogsstigarna, ta dig tid att njut av utsikten från de fina bergen, sätt dig ner och meta en stund. Bada äkta finsk bastu med ett dopp i havet, eller spendera en varm solig dag på sandstranden. Här kan du njuta av naturens lugn och frihet i äkta skärgårdsmiljö, göra naturutflykter, promenera i skog och på berg, cykla, njuta av vattnet och havet, meta och på samma gång känna havets dofter!
I skärgårdsstadens centrum, på gångavstånd, finns det möjligheter till äventyrsgolf, golf, tennis, beachvolley, bowling, frisbeegolf och naturstigar bara för att nämna några.

Hitta hit med buss

Bekvämt med buss till Pargas: Skärgårdsbuss linjerna 801 och 901-904. Start från Åbo busstation längs med skärgårdsvägen till Pargas, stig av vid busshållplatsen i korsningen K-supermarket Reimari. Från korsningen ca 900m. Från Pargas busstation är avståndet ca 1,5 km.
Du kan även komma hit med Matkahuoltos buss, tidtabeller på Matkahuoltos sidor.
Gula Föli bussen linje 801 trafikerar mellan Åbo och Pargas. Du hittar linjens tidtabell här.
Här mer info om hur du hittar till Pargas och skärgården

Alla världens betalkort och betalningsappar funkar här (nästan).

Tack för att du använder kortbetalning för ökad säkerhet och trygghet!

Vi rekommenderar varmt SumUp som betalningsleverantör, som vi själva använt redan i fyra år och är mycket nöjda.

Kolla in länken nedan om du själv behöver ett förmånligt system utan månadsavgifter och andra tråkigheter:
http://r.sumup.com/referrals/rHGSi

Rulla till toppen