• Solliden kahvila

Solliden Camping – en äkta skärgårdsupplevelse

Välkommen till Solliden Camping i den vackra skärgårdsstaden Pargas, endast 25 km söder om Åbo, 45 min till Nådendal och 2 h till Helsingfors. Vi ligger alldeles bredvid den populära Skärgårdens Ringväg. Här är det nära till naturen och havet tillika som all service ligger inom räckhåll. 1-1,5 km till närmaste matbutiker, till centrum med alla härliga småbutiker 1,5 km, dit kan du promenera, ta cykeln eller kanske åka båt. Vid den familjedrivna campingen finns stadens allmänna badstrand. Vi är en Green Key miljösertifierad camping, läs mer om vårt miljötänk. Campingen öppen (15.5)1.6 -13.9.2020.
Receptionen är öppen bakom telefon under tiden 10.8-13.9

Incheckning till området tidigast kl 15, senast kl 20.
Fyll i på förhand reseandeanmälan på nätet, betalning med kort vid ankomst.
Säkerhetsavstånd bör absolut följas!
Om du känner dig sjuk eller är i karantän bör du stanna hemma.
Vi följer aktivt med COVID-19 läget och följer myndigheternas direktiv. Information för resenärer på THLs sida

Camping

Vi erbjuder naturliga platser för tält, husvagnar och husbilar. El-platser. Platser kan ej bokas på förhand, incheckning från kl 15
Coronainfo: Kom ihåg säkerhetsavstånd! Begränsat antal personer samtidigt i WC-dusch samt matplatsen. Dröj inte onödigt inomhus. Ät gärna utomhus, flera uteplatser på området

Stugor

Vi erbjuder enkel och förmånlig övernattning i lugn och trivsam miljö. Charmen med att campa är ofta att bo enklare än hemma.

Aktiviteter

Lugn och ro, ingen stress och tid för varandra och familjen. Kom hit och ladda dina batterier. Upplev närmiljön och skärgården, hos oss kan du hyra cykel, roddbåt, kajak, SUP-bräden och flytande mattor! Delta i skön Beach-Yoga på stranden onsdagar kl 19 och lördagar kl 9 (Miiamaa Lifestyle) eller avslappnande Klangskålsmeditation i vår äppelträdgård tisdagar kl 19 (Sagoskogen).

SommarCafe

Sommarcaféet är stängt för sommaren.
I sommarcaféet med fulla rättigheter kan du njuta av färskt kaffe, glass och olika svalkande drycker. Innan midsommaren är utbudet begränsat.

Naturen är nära

Här råder det lugn och ro, ingen stress, gott om tid för varandra och familjen. Fart och fläng hittar du inne i stadens centrum eller någon annanstans, inte här. Kom hit och ladda dina batterier. Ta en promenad på de vackra skogsstigarna, ta dig tid att njut av utsikten från de fina bergen, sätt dig ner och meta en stund. Bada äkta finsk bastu med ett dopp i havet, eller spendera en varm solig dag på sandstranden. Här kan du njuta av naturens lugn och frihet i äkta skärgårdsmiljö, göra naturutflykter, promenera i skog och på berg, cykla, njuta av vattnet och havet, meta och på samma gång känna havets dofter!
I skärgårdsstadens centrum, på gångavstånd, finns det möjligheter till äventyrsgolf, golf, tennis, beachvolley, bowling, frisbeegolf och naturstigar bara för att nämna några.

Hitta hit med buss

Bekvämt med buss till Pargas: Skärgårdsbuss linjerna 801 och 901-904. Start från Åbo busstation längs med skärgårdsvägen till Pargas, stig av vid busshållplatsen i korsningen K-supermarket Reimari. avstånd till oss ca 900m eller från Pargas busstation, avstånd ca 1,5 km.
Du kan även komma hit med Matkahuoltos buss, tidtabeller på Matkahuoltos sidor.
Gula Föli bussen linje 801 trafikerar mellan Åbo och Pargas. Du hittar linjens tidtabell här.
Här mer info om hur du hittar till Pargas och skärgården

Scroll to Top