• Solliden kahvila

Solliden Camping – en äkta skärgårdsupplevelse

Välkommen till Solliden Camping i den vackra skärgårdsstaden Pargas, endast 25 km söder om Åbo. Här är det nära till naturen och havet tillika som all service ligger inom räckhåll. Till centrum med alla härliga småbutiker är det endast 1,5 km, dit kan du promenera, ta cykeln eller kanske åka båt. På campingen finns en barnvänlig badstrand med brygga.
Här kan du njuta av naturens lugn och frihet i äkta skärgårdsmiljö, göra naturutflykter, promenera i skog och på berg, cykla, njuta av vattnet och havet, meta och på samma gång känna havets dofter!

Camping

Solliden Camping erbjuder naturliga campingplatser för tält, husvagnar och husbilar.

Stugor

Charmen med att campa är ofta att bo enklare än hemma. På Solliden finns 17 stugor fördelade på 4 olika stugbyar.

Se & Upplev

Lugn och ro, ingen stress och tid för varandra och familjen. Kom hit och ladda dina batterier. Du kan förstås även ta del av ortens olika programutbud.

Bistro&Cafe

I Bistro&Caféet med fulla rättigheter kan du njuta av bl a smakfulla hamburgare och färska sallader, färskt kaffe, sött bröd, smörgåsar, glass och olika svalkande drycker.

Naturen är nära

Här råder det lugn och ro, ingen stress, gott om tid för varandra och familjen. Fart och fläng hittar du inne i stadens centrum eller någon annanstans, inte här. Kom hit och ladda dina batterier. Ta en promenad på de vackra skogsstigarna, ta dig tid att njut av utsikten från de fina bergen, sätt dig ner och meta en stund. Bada äkta finsk bastu med ett dopp i havet, eller spendera en varm solig dag på sandstranden.
Upplev närmiljön och skärgården, hos oss kan du hyra cykel, roddbåt, kajak, SUP-bräden och flytande mattor! Vi tipsar om olika rutter.
I skärgårdsstadens centrum, på gångavstånd, finns det möjligheter till äventyrsgolf, golf, tennis, beachvolley, bowling, frisbeegolf och naturstigar bara för att nämna några.

Scroll to Top